Жешка вест

Последни вести

Депонирајте пари во Olymp Trade преку Kasikorn банка и банкарска картичка
Упатства

Депонирајте пари во Olymp Trade преку Kasikorn банка и банкарска картичка

Не е само квалитетот на услугата на платформата што е важен за успешните трговци, туку и удобноста за правење депозит и повлекување средства на Olymp Trade. Трговците од Тајланд често ги користат банкарските картички Visa и Mastercard, како и услугите за електронско банкарство на Kasikorn Bank. Сакаме процесот на извршување на нетрговски финансиски операции на платформата да биде едноставен и удобен како и самиот инвестициски процес.