Lajme të nxehta

Lajmet e fundit

Depozitoni para në Olymp Trade nga India
Tutoriale

Depozitoni para në Olymp Trade nga India

Cila metodë për të bërë një depozitë duhet të përdorë një tregtar në Indi? Mënyrat e pagesave bankare, sistemet elektronike të pagesave dhe madje edhe transfertat e bitcoin - tregtarët mund t'i përdorin këto opsione për të plotësuar llogaritë e tyre Olymp Trade. Metodat më të njohura janë trajtuar në këtë artikull. Platforma Olymp Trade është e disponueshme për përdoruesit nga dhjetëra vende në të gjithë botën. Çdo rajon ka grupin e vet të mënyrave të pagesës, të cilat mund të përdoren për të depozituar dhe tërhequr fonde në/nga llogaria juaj, duke përfshirë kartat bankare (Visa/MasterCard) si dhe sistemet elektronike të pagesave. Ky artikull do t'ju ofrojë informacione se si të depozitoni dhe tërhiqni fonde nëse bëni tregti në Indi.