Депонирајте пари во Olymp Trade преку Kasikorn банка и банкарска картичка
Упатства

Депонирајте пари во Olymp Trade преку Kasikorn банка и банкарска картичка

Не е само квалитетот на услугата на платформата што е важен за успешните трговци, туку и удобноста за правење депозит и повлекување средства на Olymp Trade. Трговците од Тајланд често ги користат банкарските картички Visa и Mastercard, како и услугите за електронско банкарство на Kasikorn Bank. Сакаме процесот на извршување на нетрговски финансиски операции на платформата да биде едноставен и удобен како и самиот инвестициски процес.
Зошто мојата сметка е блокирана на Olymp Trade? Како да го избегнете
Упатства

Зошто мојата сметка е блокирана на Olymp Trade? Како да го избегнете

Тие никогаш не блокираат сметки бидејќи корисниците успеваат да тргуваат на платформата и да заработат. Клиентот мора да преземе одредени активности што ги прекршуваат условите од неговиот договор со брокерот. Еве ја нашата нова статија за ЧПП за најчестите причини за прекин на деловниот однос помеѓу Olymp Trade и трговецот. Исто така, ќе најдете препораки како да ја вратите вашата сметка на платформата.
Што е трговија без ризик? Како да го користите на Olymp Trade
Упатства

Што е трговија без ризик? Како да го користите на Olymp Trade

Трговците добиваат занаети без ризик како награда за нивното активно тргување и лојалност. Ваквите занаети им помагаат на корисниците да се концентрираат, да заштедат и да заработат пари дури и ако не разбираат ништо за финансиските пазари. Значи, што е трговија без ризик? Дали е тоа бонус, код за измама или само резервен фонд на трговецот? Во оваа статија детално ќе ви кажеме за најинтересната привилегија што ја имаат корисниците на Olymp Trade.
Често поставувани прашања (ЧПП) за верификација, депонирање и повлекување во Olymp Trade
Упатства

Често поставувани прашања (ЧПП) за верификација, депонирање и повлекување во Olymp Trade

Верификација Зошто е потребна верификација? Верификацијата е диктирана од прописите за финансиски услуги и е неопходна за да се обезбеди сигурност на вашата сметка и финан...
Како да преземете и инсталирате апликација Olymp Trade за мобилен телефон (Андроид, iOS)
Упатства

Како да преземете и инсталирате апликација Olymp Trade за мобилен телефон (Андроид, iOS)

Како да ја преземете и инсталирате апликацијата Olymp Trade на телефон со iOS Мобилната верзија на платформата за тргување е потполно иста како и нејзината веб верзија. Следствено...
Како да започнете тргување со Olymp Trade во 2024 година: Чекор-по-чекор водич за почетници
Упатства

Како да започнете тргување со Olymp Trade во 2024 година: Чекор-по-чекор водич за почетници

Како да се регистрирате во Olymp Trade Како да се регистрирате со е-пошта 1. Можете да се регистрирате за сметка на платформата со кликнување на копчето „ Регистрација “ в...