Depozitoni para në Olymp Trade përmes Kasikorn Bank dhe Kartës Bankare
Tutoriale

Depozitoni para në Olymp Trade përmes Kasikorn Bank dhe Kartës Bankare

Nuk është vetëm cilësia e shërbimit të platformës që është e rëndësishme për tregtarët e suksesshëm, por edhe komoditeti i depozitimit dhe tërheqjes së fondeve në Olymp Trade. Tregtarët nga Tajlanda përdorin shpesh kartat bankare Visa dhe Mastercard, si dhe shërbimet e-banking të Kasikorn Bank. Ne duam që procesi i kryerjes së operacioneve financiare jotregtare në platformë të jetë po aq i thjeshtë dhe i përshtatshëm sa vetë procesi i investimit.
Pse është bllokuar llogaria ime në Olymp Trade? Si ta shmangni
Tutoriale

Pse është bllokuar llogaria ime në Olymp Trade? Si ta shmangni

Ata kurrë nuk bllokojnë llogaritë sepse përdoruesit arrijnë të tregtojnë në platformë dhe të fitojnë. Një klient duhet të ndërmarrë veprime të caktuara që shkelin kushtet e kontratës së tij me ndërmjetësin. Këtu është artikulli ynë i ri FAQ mbi arsyet më të zakonshme për prishjen e marrëdhënieve të biznesit midis Olymp Trade dhe një tregtari. Do të gjeni gjithashtu rekomandime se si të rikuperoni llogarinë tuaj në platformë.
Çfarë është një tregti pa rrezik? Si ta përdorni atë në Olymp Trade
Tutoriale

Çfarë është një tregti pa rrezik? Si ta përdorni atë në Olymp Trade

Tregtarët marrin tregti pa rrezik si shpërblim për tregtimin dhe besnikërinë e tyre aktive. Tregtime të tilla i ndihmojnë përdoruesit të përqendrohen, të kursejnë dhe të fitojnë para edhe nëse nuk kuptojnë asgjë për tregjet financiare. Pra, çfarë është një tregti pa rrezik? A është një bonus, një kod mashtrimi apo thjesht fondi rezervë i një tregtari? Në këtë artikull do t'ju tregojmë në detaje për privilegjin më interesant që kanë përdoruesit e Olymp Trade.